top of page

Friends and Family

Public·195 members
Christian Thompson
Christian Thompson

Ekipa Sara Grebenom.zip

"Kaj naj rečem.. to je bila najboljša in najbolj nora odločitev v mojem življenju. Dobila sem vse in se več. Bli smo top ekipa in Karina je bila glavni člen, ki nas je res lepo povezala. Zelo sem se počutila varno, ker je vedno bdela nad nami. Bila z nami v vodi, snorkljala z otroki in s tem razbremenila starše, hodila z nami na večerje, ... Res smo bili povezani med seboj. Lokalni vodniki pa profiči od profičev. Res carji, ker so obvladali vodenje, slikanje in zabavo. Jaz bi celotno ekipo preslikala na Sejšele ali pa Zanzibar pa, da spišemo se eno tako čudovito zgodbo.Hvala!"Nuša,

Ekipa Sara grebenom.zip

Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2uf2nh&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3-ufGi9MPFqPMYjkKTHXvt

"S sestro sva predvsem veseli, da smo res še ravno pravi čas ujeli za to potovanje. :) Sva imeli zelo slabo izkušnjo iz zadnjega podobnega potovanja, zato sva se tudi z vami na Maldive odpravile čisto malo "pripravljeni" če bi šlo kaj narobe. Ampak sva že prvi dan videli, da se lahko popolnoma sprostiva in samo uživava. Od prvega do zadnjega trenutka je bilo vse odlično! Organizacija brez pripomb, Sanjin je odličen vodič, 100% na voljo za vprašanja, pomoč... Kratek teden na Maldivih smo izkoristili maksimalno, vse aktivnosti so bile odlično planirane in izvedene. Nastanitev nama je bila super, čisto, osebje prijazno, hrana odlična... :D Če bi namensko želela najti eno stvar ki bi bila narobe, je nebi našla. :) Če na kratko povzamem: Za naju dopust v res pravem pomenu besede, brez skrbi in vsak dan nekaj novega. Od zdaj naprej brez vprašanja potujeva samo še z vami in se že veseliva naslednje destinacije. :)"Sara, sara.lampret@gmail.com

Gus Gregory in Will Trickett sta postavila svoji karieri na stranski tir, da bi lahko uresničila sanje in zaslužila s preprodajo avtomobilov. Dve sezoni (in 23 avtomobilov) kasneje se vračata z novimi podvigi. Z lastnim denarjem in ciljem podvojiti vsak vloženi britanski funt potujeta gor in dol po državi na lovu za avtomobili, ki jih nihče ne mara. Potem ko so ju nejevoljni sosedje spodili iz njune prejšnje delavnice, sta se zdaj ustalila na novi lokaciji z delavnico iz starih ladijskih kontejnerjev, bivalno prikolico in dvema sila udobnima sedežema, ob katerih se počutita kot bi bila doma. Fanta se v vsaki epizodi osredotočita na en avtomobil, ki vključujejo vse od najslabšega Rolls-Roycea v Veliki Britaniji, do najlepšega Triumph Heralda. V oddaji ekipa velikih avtomobilskih navdušencev izbira nadvse zanimiva in cenovno ugodna vozila, voditelja pa si tudi ne bojita umazati rok in se neuspehov veselita skoraj tako kot uspehov ... ker je takšno pač življenje.Epizoda 1: Ekipa najde najslabši primerek vozila MGF v vsej Veliki Britaniji. Ob številnih luknjah in rjastih blatnikih fantom hitro postane jasno, da je bil avtomobil z razlogom tako poceni.Epizoda 2: Kaj kupiti, če vam je všeč klasični model Fiat 500, a imate pretanko denarnico? Ekipa se zagleda v model 126, ki je sicer brez rje, a komaj v voznem stanju.

Profesorica Bettany Hughes raziskuje nekatere najbolj dolgotrajne skrivnosti starodavnega sveta in nas pripelje iz oči v oči z izjemnimi ljudmi iz preteklosti, s katerimi prekriža pot na svoji misiji. Bettany s pomočjo najnovejših dokazov in napredne znanosti naslika intimne portrete teh pozabljenih duš, med raziskovanjem epskih in včasih eksplozivnih trenutkov zgodovine pa celo obudi njihove izgubljene glasove. V tokratni sezoni Bettanyjeva ekipa razkrije Tutankamonove skrivnosti ter rekonstruira identiteto in usodo petih žrtev Vezuva - ene najhujših naravnih nesreč v zgodovini - v dneh pred in po uničujočem izbruhu vulkana.Epizoda 1: Bettany Hughes razkrije zaskrbljujoče dokaze o umoru Tutankamonove matere - predstavi nove dokaze o malariji, ki jo je trpel, in hromečem stanju njegovih stopal.

To je bila zagotovo ena izmed najbolj nepozabnih tekem v moji karieri. Moja prva ekipna, večdnevna, multišportna tekma me je naučila ogromno. 'Adventure racing' je šport, ki združi različne panoge v eni tekmi, ura se nikoli ne ustavi, tura ni označena in vsaka ekipa se odloči za pot glede na zemljevid, ki mu sledi s kompasom.

Po pravilih mora imeti ekipa štiri osebe in vsaj ena mora biti nasprotnega spola. Te tekme sem že kot otrok spremljala na Discovery Channelu in sanjala, da bi se jim nekoč pridružila, zato nisem niti malce zavlačevala z odgovorom, ali se udeležim ali ne. Takrat sem samo tekla, kar pomeni, da sem se morala v šestih mesecih naučiti in natrenirati tudi druge športne discipline. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page